Vrijwilligers

VANSLAG draait op vrijwilligers! Dit zijn de mensen die het cultuurpodium een gezicht geven en zijn daarom super belangrijk. Heb jij affiniteit en ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van muziek, voor theater, cabaret, film, poëzie; kortom, voor alles wat klank en kleur heeft? Dan zijn wij misschien ook op zoek naar jou!

Vrijwilligers werk bij VANSLAG heeft vele voordelen; je leert veel nieuwe mensen kennen, dus je bouwt een groot netwerk op. Daarnaast kun je werken aan je ervaring en portfolio. Tot slot mag je gratis naar alle evenementen van VANSLAG.

Productie en techniek
Alle werkzaamheden binnen deze afdeling hebben betrekking op datgene wat op en om het podium gebeurt. Deze taken zijn verdeeld over een aantal verschillende groepen, elk met hun eigen verantwoordelijkheid, zoals het opbouwen van het podium, de geluidstechniek verzorgen, de lichtshow verzorgen, het aansluiten van de PA-installatie en het onderhoud van alle apparatuur. Ook het opvangen van de bands en zorg dragen voor hun eten en drinken behoren ook tot de werkzaamheden.

Horeca
De voornaamste taak van de horeca-afdeling is dat de ontvangst, de bar, de entree en soms garderobe goed gerund worden. Daarnaast is er ook een groep medewerkers die de kaartverkoop verzorgen tijdens evenementen.

Programmering
Alle werkzaamheden binnen deze afdeling hebben betrekking op datgene wat op het podium plaats vindt. Artiestenboekingen, conceptontwikkeling en evenementenorganisatie zijn de taken die je hiervoor uitvoert. Creatief denken is dus een pré!

Aanmelden