vrijdag 29 maart | 21:00 - 23:30 | vvk € 20,00 deur €22,50

Queen tribute: The Vipers

The Vipers (IT) - a tribute to QUEEN

De film Bohemian Rhapsody is een hit, Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury.Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, net als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl welke bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. 

Maar wil je nog eens echt beleven, kom dan naar The Vipers!

Grote Queen fans, zo omschrijven Giuseppe Maggioni (vocals), Giordano Bruno (gitaar), Michele Carminati (basgitaar) en Roberto Previtali (drums) van Vipers zichzelf. Sinds 2002 hebben ze meer dan 1000 live optredens gegeven waarbij ze de legendarische tracks van deze Britse band tot in detail proberen na te bootsen. Uiteraard door de nadruk te leggen op de muzikale kracht van de bekendste band ter wereld, maar ook door de kenmerkende kledingstukken en kapsels te gebruiken waar Freddie Mercury en z’n mannen bekend om stonden. Zanger Giuseppe Maggioni heeft in 2014 deelgenomen aan The Voice of Italy (RAI2), en werd hij 2e !

Afgelopen jaar schitterden ze op vele grote festivals van Paaspop tm Tributeland en Huntenpop tm Bospop.. voor een publiek van 15.000 mensen .. die totaal uit hun dak gingen

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=vur-pnW5OTs